Ще дразни ли отново Ани Цолова зрителите на Би Ти Ви?

Цолова май пак ще води сутрешния блок
1

Канят водещата Ани Цолова обратно в „Тази сутрин“

Сигурно е въпрос само на броени дни Ани Цолове да попадне в ефира на Би Ти Ви. След уволнението на Биляна Гавазова телевизията има спешна нужда от нова водеща, която да заеме позицията й. В този смисъл кандидатурата на Цолова е твърде удачна, тъй като тя не е спряла да поддържа топли отношения с колегите си от Би Ти Ви и по-специално с Антон Хекимян, който от известно време заема ключова позиция в медията

Ани Цолова се махна от Би Ти Ви през 2013 г., когато сутрешният блок беше спрян. Ани заедно с колегата си Виктор Николаев се прехвърлиха в Нова тв, където изкараха цели 4 години като две знакови лица на „Здравей, България“. Ани обаче никога не е преставала да смята, че нейната телевизия е именно Би Ти Ви. След като се махна от телевизията, тя потърси друго поприще и се пробва като преподавател по публична реч и ораторство, но телевизията е останала нейна тръпка.

Антон Хекимян от своя страна питае топли чувства към Ани Цолова и след напускането на Гавазова най-вероятно ще потърси бившата си колежка, за да стане ководещ на Златимир Йочев. Бившата водеща била идеален избор, тъй като продължава да следи актуалната обстановка в страна и бързо би влезла в час.
Не всички обаче харесват Ани Цолова. Хейтъри припомнят, че дръзкото й поведение в ефир, което не се връзва с ниската й обща култура, често е възмущавало зрителите.
Източник: „Уикенд“

Цолова май пак ще води сутрешния блок
1 коментар
  1. Boris казва

    Ани цолова е най добрия водещ който съм виждал. Заглавието което сте поставили е тъпо. Живял съм в доста държави. 14 години в Англия. В момента живея в Ангола. Виждал съм доста водещи. Ани Цолова е уникална. Аз ставах за нея и Виктор. Най добрата по световните критерии.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.