Андре Токев в затвора се чувства като на санаториум

Андре Токев не се оплаква от престоя си в Казичене
0

Шеф Андре Токев ходел на фитнес и четял книги

В интервю за предаването на Мартин Карбовски шеф Андре Токев разказва за своето затворническо ежедневие. Кулинарят не се оплаква от нищо, дори напротив – твърди, че се чувства като на санаториум. Той имал достатъчно време да спортува, да чете книги, да се вглъбява в себе си и да прави анализ на преживяното.

Денят му в затворническото общежитие в Казичене започвал в 6 часа с първата проверка на лишените от свобода. Следвала закуска, след която топ готвачът прекарвал времето си във фитнеса. На обед за последно ял боб с наденица – ястие, за което специално похвалил готвачите. Самият той не стъпвал в кухнята. Това му помагало да излезе от модерния напоследък синдром бърнаут – при който човек прегаря от професията си и се чувства вечно изтощен и депресиран.

Чета книги, имам много свободно време, в което да преосмисля нещата в живота си. Чета много книги – твърди Андре Токев. Той не се оплаква нито от съкилийниците си, нито от надзирателите. В този смисъл в общежитието се чувствал като на санаториум, в който първата грижа на човек била за здравето. И наистина видът му бил на мъж, който методично поддържа формата си на ниво.

Източник: „Уикенд

Андре Токев не се оплаква от престоя си в Казичене
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.