Академията реши: Ето какви ще са последиците за побойника Уил Смит! (виж тук)

Решиха да оставят Оскара на Уил Смит
0

Ще понесе ли наказание за гнева си Уил Смит?!

Какво ще последва след грандиозния скандал на Оскарите вчера, когато Уил Смит цапардоса яко в лицето водещия на церемонията. Кадрите мигновено полетяха и обиколиха неколкократно света още минути след удара. А набитият Крис Рок едва успя да преглътне и да върне дежурната си усмивка. Знаем, че той беше фраснат от Уил затова, че обиди половинката му пред всички.

Уил Смит
Решиха да оставят Оскара на Уил Смит

„Няма да се отнема Оскара на Смит, това е решението ни. Всички грешим, на всеки се случва да направи нещо нередно. Аз самата съм правила много пъти грешни, че и лоши неща. Уил ще си остане с наградата, а и той поднесе извиненията си искрено и на няколко пъти“, това каза Упи Голдбърг, която е ръководител на Академията.

Чаровната и любима на поколения Упи сподели, че всички са се накарали на Уил зад кулисите, защото ударите не са начин нито за спор, нито за отстояване на правдите. Но като останалите, той също бил човек, а не божество и правел грешки.

Удареният Крис Рок не е обелил и дума до момента и не се знае още дали ще съди Смит за публичното унижение. Той само е дал да се разбере, че не е знаел за заболяването на косата, което има жена му Джейда, а ако бе информиран, никога нямаше да каже това.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.