Защо шеф Петър Михалчев скъса с „Мастършеф“?

Метър Михалчев се отдава на собствения си ресторант
0

Шоуто вече е затворена страница за суши кулинаря

Макар че е рано феновете да са в трепетно очакване за новия сезон на шоуто „Мастършеф“, те вече се питат кой ще бъде в журито на предаването. Известно е, че снимките ще стартират в средата на лятото. Това прави възможно включването на шеф Андре Токев в стария състав на журито, тъй като дотогава той ще изтърпи наказанието си, които получи след каране в нетрезво състояние. За другия специалист – Силвена Роу вече има собствено предаване в Би Ти Ви и не е ясно дали ще съчетае двете позиции, пък и дали телевизията ще позволи това.

За третия участник обаче – шеф Петър Михалчев, се говори, че е много раздвоен дали да участва в шоуто, дори да получи покана. Той вече пряко обяви в профила си в социалната мрежа, че благодари на феновете си, но се оттегля от кулинарното шоу по своя воля, като пожелава успех на новото жури и участниците.

Близки на шеф Михалчев споделят, че той се чувствал уморен от прекаленото внимание, които телевизията привлича към иначе скромната му личност. Омръзнала му динамиката на снимките, налегнала го умора, както и отегчение от това непознати да го спират на улицата, да го заговарят и да му досаждат.
Ето защо той решил да се оттегли от шоуто, но все пак до лятото има още време, така че може да размисли… – коментират източници от телевизията.
Източник: „Уикенд

Метър Михалчев се отдава на собствения си ресторант

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.