Борисов скочи: При нас токът беше 80 лв., сега е 680 лв.! Оядени мачароци! (виж още)

Бойко Борисов изригна във Враца
0

Бойко Борисов вбесен пред партията във Враца!

Оядени тлъсти мачароци – така Бойко Борисов нарече настоящите управници по време на визитата си във Враца, където се събра с партийни другари. Буквално бесен, екс премиерът не се и опита да сдържа гнева си, а на висок тон ръсеше попръжни към настоящите управници. Които, според Борисов, за нищо не стават.

Бойко Борисов
Бойко Борисов изригна във Враца

„Ами гледайте, бе, гледайте! При ГЕРБ, при нас, токът беше 80 лева, сега е 680 лева – какво повече да си дуднем и има ли смисъл?! Нафта, газ, бензин, цени на храни – всичко скача и то не с дни, а с часове и минути. Хората изнемогват, гледайте и коментарите към кабинета в интернета“, възмущаваше се Борисов.

След което заяви, че атаката и ареста срещу него, де факто не са били срещу самия него персонално, а са били опит да се срине партията му. Която не е само най-голямата опозиционна, но и най-голямата като цяло в страната.

„Ние сме най-силните и най-обичаните от хората, а това онези ги убива. Вижте какво се случи с една наистина стара и силна партия като БСП-то, бе – десет процента да вземе, само десет процента. Какво означава това, ако не пълен погром и резил“, пита Борисов.

И стигна дотам, че да заяви, че за правителството сега хората са плебс. Те били високо в облаците, а всички останали долу под тях.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.