Защо не щракнаха белезниците за Менда Стоянова?

Стоянова е забъркана в една каша с Борисов и Горанов
0

Болно сърце отърва бившата депутатка Менда Стоянова от престой зад решетките

Ударът по бившите управляващи от ГЕРБ щеше да бъде по-мощен, ако зад решетките се бе оказала и бившата председателка на бюджетната комисия Менда Стоянова. Въпреки че според първоначалната информация на МВР тя е сред задържаните, това не се оказа истина. Научила за ареста си от телевизията, но прекарала вечерта вкъщи.

Ченгета все пак посетили дома й във фаталната вечер на арестите. Менда Стоянова била пред сериозна хипертонична криза, като кръвното й скочило до 200. Това било установено и от медицинско лице, което придружавало униформените. Отделно по полицаите крещял мъжът й, който заплашил, че ще ги съди – и тях, и шефът им Бойко Рашков. Ръководителят на акцията в Пловдив, където живее Стоянова, си дал сметка, че задържането й е много рисковано, ако, не дай си боже, се случи нещо непоправимо с нея в ареста. Така дал заден ход и бившата депутатка не била задържана, макар че била набелязана за арест.

Изданието припомня, че Менда Стоянова прекара през януари коронавирус, който сериозно разклатил здравето й и се проявил пост Ковид синдром. Тогава тя трябваше да бъде разпитана в ГДНП, но разпитът бил отложен. Бившата депутатка от ГЕРБ продължава да твърди, че няма представа защо искат да я разпитват.
Източник: „Уикенд

Стоянова е забъркана в една каша с Борисов и Горанов
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.