Благовеста Бонбонова ще реве до края на „Ергенът“

Бонбонова е от ромската махала на Ямбол
0

Ромката Блашка, която се представя като Благовеста Бонбонова, заплашва, че ще лее сълзи до края на пребиваването си в „Ергенът“

Ако някой все пак се съмнява, че палавата Блага ще сдържи сълзите си до края на предаването, е на много грешен път. Самата Бонбонова посъветва фенка да си приготви кърпичка и за следващия път. Реакцията бе в социалната мрежа в отговор на въпроса дали ще продължи да драматизира на церемониалните ритуали, в които ергенът Виктор Стоянов решава коя от момите в предаването да получи роза.

Естествено, момата от Ямбол бе помолена да коментира защо свали бельото си пред очите на ергена Виктор Стоянов. Бонбонова наивно заяви, че голотата й се налагала от кройката на роклята й. Иначе бельото й щяло да се подава под дантелените участъци. Виктор в началото бе шокиран и тактично отмести поглед от сваляща гащите си мома. Впоследствие обаче той бе трогнат от жеста.

Повечето от момите в предаването обаче нападнаха Благовеста Бонбонова и критикуваха доста бурно ексхибиционисткия й жест. Съвсем логично критикуваната участничка се разплака, а приятелките й и дори самият ерген трябваше да я успокояват.

„Така ми дойда, така го направих“ – коментира жеста си самата Бонбонова.

Няма съмнение, че ромската бръмчалка използва предаването като ракета-носител за своята популярност. И макар че вече е в графата стари моми, тя се надява да намери надежден спонсор, който да задоволява всичките й капризи.

Източник: „Уикенд“
Бонбонова е от ромската махала на Ямбол

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.