Ергенът Виктор Стоянов се готви за тв кариера

Виктор Стоянов ще се занимава с телевизия
0

Фитнес инструкторът Виктор Стоянов вече скъса с предишната си работа

Не се знае дали мома е спечелила истински сърцето на Виктор Стоянов, но че ергенът ще спечели нова престижна работа вече е повече от ясно. След като се прочу с участието си в шоуто „Ергенът“, бившият гребец скоро пак ще изгрее на малкия екран, но вече като лице на рубрика за добра форма в сутрешния блок на Би Ти Ви, а защо не и със собствено предаване по тази тема в ефира на най-голямата частна телевизия.

Сега времето на сутрешните блокове се „яде“ много от темата за войната в Украйна, като се канят различни специалисти международници като коментатори на военните действия и резултатите, които произтичат от тях. Но никоя война не трае вечно… Нещата пак ще се върнат в руслото си и темата за добрата форма на човек отново ще е на първи план във всяко светско предаване.

Преди да влезе в „Ергенът“ Виктор Стоянов имаше свой интернет канал именно за поддържане на добрата форма. Той има опит и като шеф на голям фитнес център, но вече е напуснал тази позиция. Според слуховете той най-вероятно се готви да върти собствен бизнес, но това не пречи на работата му в телевизията – напротив, популярността му само ще е от полза за бизнеса му, какъвто и да е той.

Източник: „Уикенд“

Виктор Стоянов ще се занимава с телевизия
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.