Пак ли италианец ще журира в „Мастършеф“?

Шеф Лукиари стана български зет
0

След Лео Бианки в предаването като жури ще се подвизава Марко Лукиари

Ще звучи ли отново италиански акцент в предаването „Мастършеф“? – това се питат феновете на кулинарното шоу, които с нетърпение очакват новия сезон, който обаче ще бъде излъчен през следващата година. Добре осведомени източници докладват, че от Би Ти Ви готвят поредния италианец да влезе в предаването като жури. Зрителите вече имаха възможността да се насладят на италиански акцент в лицето на Лео Бианки, който така и не се научи да говори български. Сега продуцентите смятат да пуснат на негово място неговия съгражданин шеф Марко Лукиари.

Шеф Лукиари вече е разказвал личната си история. Марко е роден в Германия, но дълги години е живял в Неапол. Преди 12 години едно пътуване го отвежда в Пловдив. Градът го очарова, но италианецът не възнамерява да прави бизнес у нас. Под тепетата се запознава с преводачката Милена, която му помага да се справя с българския. Не след дълго магията е налице – шеф Лукиари е влюбен в Милена и в Пловдив, където отваря свой ресторант. Няколко години по-късно се ражда и дъщерята им – Сара, която владее и майчиния, и бащиния си език.

Марко Лукиари е спец както по италианската кухня, така и по световната. Той е работил като готвач за звезди като Лара Фабиан, Енрике Иглесиас и Ищар.

Източник: „Уикенд

Шеф Лукиари стана български зет
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.