Шокиращо: Бунтарката Марина Овсянникова обвинена в шпионаж за Великобритания! (виж още)

Марина Овсянникова обвинена в шпионаж
0

Марина Овсянникова обвинена в умишлен шпионаж!

Марина Овсянникова – името й се прочу за ден по целия свят като вече всички знаят, че това е журналистката, която развя плакат с призива „не на войната“, по време на работата си в най-гледаната руска телевизия „Первый канал“.

Марина Овсянникова
Марина Овсянникова обвинена в шпионаж

„Спрете тази война“, пишеше на плаката, който Марина вдигна по време на живите новини, точно зад гърба на нищо неподозиращата водеща. Преди часове обаче заместник генералният директор на „Первый канал“ – Кирил Клейменов обвини Марина, че е британски шпионин.

Той заяви публично, че имат информация, според която Овсянникова е провела няколко разговора с дипломати от Англия, преди да се реши на това, което направи. Знаем, че Марина бе заплашена с особено тежки наказания и дори лишаване от свободата й, но засега съдът й постанови само глоба от около 200 британски лири.Кирил

Днес обаче тя е обвинена не просто в емоционална реакция, а в заговор срещу Русия и предателство към родината, колегите и работодателя си. „Това е цинично и подло. Да предадеш хората, с които си работил повече от 20 години. Не знам за каква емоция може да става дума тук, като има и други доказателства“, казва Клейменов.

43-годишната Марина продължава да бъде разследвана като ще следим за вас развитието на казуса около нея и реалната присъда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.