Взрив: Прокуратурата повдигна обвинение на Волен Сидеров! (още подробности)

Волен Сидеров с обвинение от прокуратурата
0

Волен Сидеров на свобода срещу 1000 лева!

Районната столична прокуратура повдигна обвинение на Волен Сидеров. Лидерът на Атака е обвинен в хулиганство и то в условия на продължавано престъпление като става дума за две отделни постъпки. В писмото от прокуратурата се казва следното:

Волен Сидеров
Волен Сидеров с обвинение от прокуратурата

„На 18 ноември 2021 година към 19,00 часа, обвиняемият Волен Сидеров е бил на булевард „Граф Игнатиев“, където е направил и е бил уличен в непристойни и наказуеми действия. Тези действия нарушават грубо обществения ред и показват очевидно неуважение към обществеността“.

Сидеров е ритал в краката човек с инициалите Г.Г. като също така се е опитвал да го удря и с ръце, свити в юмруци. Няколко минути по-късно, на ъгъла на улица „6-ти септември“ и на улица „Хан Крум“, лидерът на Атака безпричинно е ударил в тила мъж с инициали К.М., продължават магистратите.

По случая на Сидеров е образувано производство (досъдебно) за престъпление, което е извършено по член 325, алинея 1 от Наказателния кодекс. А той е пуснат навън срещу 1000 лева гаранция.

Напомняме, че Волен така и не се кротва. Само преди дни той нахлу с жена си в сградата на националната ни Нова телевизия и вдигна грандиозен скандал затова, че той и партията му не били уважавани и не били цитирани точно от медията.

От Нова моментално излязоха с укорително становище, категорични, че атакистът не може да се държи по този начин – не и ако не си е у дома.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.