Алла Пугачова на разходка с Галкин и децата в Израел (Първо фото на избягалото от Русия семейство)

0

Първа снимка на скрилото се от войната семейство се появи в социалната мрежа

Алла Пугачова с Галкин и децата избягаха от Русия в Израел. През последните седмици се твърдеше, че  съпругът на примадоната е останал в страната, но кадър от камера за видео наблюдение, който се появи в Телеграм показва друго.

На фотото се вижда как Алла е заобиколена от цялото си семейство се разхожда по улицата. 72-годишната певица е облечена с бяла блуза с дълъг ръкав и сини дънки. Близнаците са по панталони, тениски и шапки. А баща им е по шорти.

Примадоната със семейството си на разходка в Израел
Фото Телеграм

Появата на комика и тв водещ на фотото изненада обществеността. Говореше се, че той е останал в Москва, но явно след отмяната на концертите му няма проблем с ангажиментите си.

Феновете на звездната фамилия не спират да питат ще се върнат ли Пугачова и Галкин в Русия или ще останат в Израел докато се разреши конфликта с войната в Украйна.

Скоро примадоната отрече, че е в Израел заради сложната ситуация в света. Тя каза, че заминава зад граница на почивка с Лиза и Хари, както и на лечение по празниците. Но те вече отминаха, руските ученици тръгнаха на училище, а Алла Борисовна май няма намерение да се връща.

Източник: wday.ru

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.