Синът на Ицо Папата сложил ръка върху компаньонките на Чолата

Момичетата на Чолата сега работят за сина на Ицо Папата
0

Футболисти и политици били сред клиентите на ромския престъпен бос

Дни след удара на ГДБОП по престъпната сутеньорска организация стана ясно, че наследникът на ромския разбойник Ицо Папата – Любомир Върбанов-Чопи, е принуджавал проститутки от Пазарджик и Плевен да работят за него.

Сигналите в полицията подали именно няколко от жриците на любовта, които били принудени да работят в бардаци в столицата. Представителките на най-древната професия заявили, че били карани да работят против волята си, а сутеньорът им Чопи прибирал в джоба си 60 процента от заработеното.

В процеса на разследване лъсна и грозна истина за изнудване от страна на сутеньора. Момиче от Плевен, представящо се с името Габриела, забременяла през декември и искала да се оттегли от занаята, за да живее с любимия си и да създаде семейство. Чопи обаче и дума не давал да се каже за това. Той я принудил да продължи да работи, като заявил на приятеля й, че може да я откупи само срещу 50 бона на ръка. Иначе заплашил, че ще предаде на нейните родители компромати, заснети от сеансите в стаите на бардака.

Срещу сутеньора има подадени още 4 жалби от работещи момичета, които обаче са засекретени. Жертвите на ромския шеф са красавици от модния подиум, които преди години работели за Росен Чолов-Чолата.

Източник: „Уикенд

Момичетата на Чолата сега работят за сина на Ицо Папата

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.