Ето кой върти бизнеса на Андре Токев, докато той е в затвора?

Андре Токев имал неприязън към баща си
0

Дъщерята на Андре Токев – Ренате, е реалният собственик на едноимения му ресторант в столицата

Най-добрият готвач между пандизчиите и най-добрият пандизчия сред готвачите – такова сега е житието-битието на шеф Андре Токев, който излежава наказанието си в затворническото общежитие в Казичене. Малко известен е фактът обаче, че кулинарят крие травми от детството, наранен от лошите отношения между майка си и баща си, когато са живели в Лайпциг.

Както е известно, известният готвач изтърпява наказание за това, че е карал автомобила си в пияно състояние, при което е било възможно да предизвика пътно-транспортно произшествие в условията на опасен рецидив. Той ще изтърпи наложеното му наказание някъде в средата на лятото.

Малкият Андре е отгледан от майка си и нейната родителка – и двете германки, а за българския си баща той не иска да говори и явно не питае добри чувства към него. По майчина линия идват и желязната немска дисциплина и усърдност, в които Токев е възпитанав от малък и налага в заведението си в София.

Именно ресторант „Андре“ е управляван сега от по-голямата дъщеря на Андре Токев – Ренате, която също носи немско име. Говори се, че тя е омъжена за германец, но мъжът й вероятно е българин, защото нейната дъщеря и първородна внучка на шеф Токев се казва Ема Илиева.
Източник: „Уикенд

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.