Ето как е минала нощта на Бойко Борисов в ареста

Менков отбеляза, че клиентът му все още не е разпитан
0

Менков отбеляза, че клиентът му все още не е разпитан

Защитникът на експремиера Бойко Борисов – адвокат Менко Менков разкри как е минала нощта му в ареста.

От думите на Менков стана ясно, че Бойко Борисов е изкарал цялата нощ на дървена пейка в ареста, тъй като не е имало легло.
Към момента той се намира в 7-мо РПУ в София. За закуска експремиерът е получил минерална вода и кроасан.

Бойко Борисов
Менков отбеляза, че клиентът му все още не е разпитан

Правозащитникът му отбеляза, че към момента не разполага с нова информация за клиента си. Той обаче отбеляза лаконично, че Бойко Борисов все още не е разпитан и допълни, че това няма как да се случи без него.

Припомняме, че Бойко Борисов бе задържан снощи. Заедно с него бе арестувана Севдалина Арнаудова, която бе негов медиен съветник, както и Владислав Горанов – ексминистър на финансите по време на управлението на Борисов.

Междувременно стана ясно, че вече е определен наблюдаващият прокурор по делото за Бойко Борисов. Говорителят на СГП Десислава Петрова обаче категорично отказа да разкрие името му. Тя посочи, че все пак наблюдаващият прокурор трябва да получи възможност да се запознае с материалите по делото.

Арестът на Бойко Борисов стана повод за разгорещени дебати в Народното събрание. Стигна се не само до повишаване на тон, а дори до размахване на юмруци от страна на народните представители.
Източник: blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.