Кирил Петков: Засега никой не ми е искал…

Той призова хората да не вярват на фалшиви новини
0

Той призова хората да не вярват на фалшиви новини

Министър-председателят Кирил Петков бе категоричен, че до този момент никой не му е искал оръжия за войната в Украйна.

В този ред на мисли той заяви категорично, че не отиваме на никаква война, допълвайки, че страната ни ще продължи да посреща бежанците от там.

Кирил Петков
Той призова хората да не вярват на фалшиви новини

Кирил Петков уточни, че НАТО има нелеката задача да координира източния фланг, за да има сигурност. Той подчерта, че за да бъде изпратено оръжие за Украйна, трябва да се постигне консенсус, а до момента никой не е говорил с него на тази тема.

Премиерът бе категоричен, че цялата информация, която се бълва в социалните мрежи, е фалшива. В заключение по тази тема той посочи, че подкрепяме Украйна, но няма да ходим на война с нея.

По повод снощния арест на бившия премиер Бойко Борисов и още няколко функционери от партията му, Кирил Петков поздрави МВР и посочи, че са свободни да действат така, както трябва да е по закон.

Той не пропусна да подчертае, че досегаемите вече не стоят над закона. Що се отнася до разпитите, на които той бе подложен, Петков уточни, че е ставало въпрос за разговорите му с Кьовеши, както и полученият доклад, свързващ финансовото министерство с одитите на еврофондовете.
Източник: blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.