Поданиците на Елизабет Втора изтръпнаха след това й решение

Нейните служители изразяват сериозни опасения за състоянието й
0

Нейните служители изразяват сериозни опасения за състоянието й

Елизабет Втора накара поданиците й да изтръпнат след решението, което взе.

За никого не е тайна, че от почти шест месеца насам здравословното й състояние е сериозно разклатено. Това бе и една от причините да напусне Бъкингамския дворец и да заживее в Уиндзор. Освен това не е разхождала и любимите си коргита. С тази задача вече се занимават помощниците й, отбелязва „The Sun“.

Елизабет Втора
Нейните служители изразяват сериозни опасения за състоянието й

Източник на изданието изразява опасенията си, че Елизабет Втора няма да успее да се възстанови достатъчно, за да се върне отново към изпълнението на предишните си задължения.

Изданието Daily Mail пък отбелязва, че Елизабет Втора категорично е отхвърлила ползването на инвалидна количка. Тя е решена, че ще продължи да се движи сама възможно най-дълго време, каквото и да й коства това. Нейни служители обаче изразяват сериозни опасения за здравословното й състояние.

Някои от тях са сериозно притеснени, че Нейно Величество няма да успее да присъства на службата, посветена на покойния й съпруг принц Филип, която е насрочена за края на месеца.
Според официалната версия, по-сериозните здравословни проблеми на кралицата са в резултат на прекарания наскоро коронавирус. Други път твърдят, че тя е била доста слаба много преди да попадне в плен на инфекцията.
Източник: jenata.blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.