Много лоши вести за Брус Уилис

Истината се оказа много по-различна
0

Истината се оказа много по-различна

Новините за холивудския актьор Брус Уилис не са никак добри.

За никого не е тайна, че той е един от колосите в Холивуд.

Брус Уилис взе участие в трите епизода на легендарната лента „Умирай трудно“, който осъществи печалба в световен мащаб от близо 1 млрд. долара.
Освен това актьорът бе определен като един от 100-те най-влиятелни личности в киното. Този приз му бе присъден през 1999 г.от Джеймс Камерън и Стивън Спилбърг.

Брус Уилис
Истината се оказа много по-различна

Почитателите на Брус Уилис изпитват сериозни притеснения за състоянието му. Първите им притеснения се породиха още когато той започна да се снима в нискобюджетни продукции. Тогава се разнесе мълвата, че има проблеми с помненето на диалозите. Като оновна причина за този проблем обаче тогава бил изтъкнат неговият мързел.

Истината, както винаги се оказа много по-различна. А тя е, че холивудският екшън герой страда от деменция. За щастие все още се намира в ранен стадий на заболяването. И добрите новини свършват дотук.

Работилият в няколко продукции с Брус Уилис режисьор Мат Ескандари разкри страшната истина за състоянието му. Той бе категоричен, че е изключително трудно да видиш легенда от неговата величина да се разпада пред очите ти.

В коментар в социалната мрежа Facebook, режисьорът посочва, че е видял какво е да се работи с него в последните години.
Източник: zajenata.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.