Наследникът на Ваня Костова поведе тежка битка с…

Решен е, че ще се пребори за дъщеря си
1

Решен е, че ще се пребори за дъщеря си

Единственият наследник на покойната певица Ваня Костова – Боян Михайлов поведе тежка битка.

Боян води борба за получаване на попечителството върху дъщеря си.

Ваня Костова
Решен е, че ще се пребори за дъщеря си

Синът на Ваня Костова, който е лекар в една от столичните болници не е съгласен с това да вижда дъщеря си само два пъти месечно за по два дни. Той е решен, че ще продължи да се бори за получаването на постоянни родителски права над Ванеса.

Припомняме, че той и изгората му Стефания живяха заедно в продължение на осем години. Разделиха се официално преди три години. Плод на тяхната любов е Ванеса.
Наследникът на Ваня Костова е решен, че ще обжалва постановеното от Темида решение. Той силно се надява в крайна сметка дъщеря му да остане при него.

Запознати припомнят, че приживе Ваня Костова, както и синът й се грижеха за момиченцето. Тя е изключително музикално и талантливо дете.
Боян е категоричен, че ще се пребори на втора инстанция за получаването на правата за отглеждане на дъщеря му. Най-вероятно делото ще бъде гледано през лятото.

Мълвата носеше, че покойната Ваня Костова често се бъркала в работите на младото семейство. Не е изключено това да е една от причините, довела до раздялата им.
Източник: pik.bg

1 коментар
  1. sara казва

    Kak moje na tezi prekrasni hora da im se slucvat nepriatni prejivjavania.Vanya ,i na Vanya semeistvoto samo liubov i kasmeti !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.