Кирил Петков започва да издиша все повече

Издаде го една от дъщерите му
0

Издаде го една от дъщерите му

Очевидно славата, която сполетя толкова бързо министър-председателя Кирил Петков вече му идва твърде много.

Все по-често прави впечатление, че той не успява да смогне на напрежението, породено от всевъзможните кризи, които връхлитат страната ни, откакто правителството му е на власт.

Вероятно сте забелязали, че завършилият Харвард премиер не спира да забърква гафове. При това ги забърква един след друг със завидна лекота.

Кирил Петков
Издаде го една от дъщерите му

Средната дъщеря на Кирил Петков – Ема го издаде, че той вече страда много сериозно от драстичната липса на сън.
Тийнейъджърката придружавала майка си Линда по време на снимките й за корица на броя за месец март на едно от дамските списания.

Освен това Ева взела и участие в интервюто. Пред изданието тя споделила различни неща, засягащи тийнейджърската й възраст. Не пропуснала да поговори и за домашния им любимец – котката Саманта. Животинката увеличава численото превъзходство на дамите в дома.

Пред екипа на дамското списание, Ема споделила, че нейният най-добър приятел е именно майка й. По отношение на баща си, тя отбелязала, че когато се наложи е строг.
Покрай тези разкрития, дъщерята на Кирил Петков се изпуснала, че при него умората започнала сериозно да надделява.

Тя споделила, че в последно време го виждат все по-рядко. В случаите, в които си бил у дома пък, заспивал пред екрана, защото бил много изморен.
Източник: pik.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.