Къде се покри най-луксозният БГ пенсионер Слави Трифонов?

Интересът успя да унищожи патоса му
0

Интересът успя да унищожи патоса му

Мнозина се питат какво се случва с всенародния чака-рака месия Слави Трифонов.

Не беше ли именно той този, който щеше да спасява родината ни, както и да работи на ползу роду? Да, ама не!

На практика Слави Трифонов се превърна в най-луксозния пенсионер в държавата. Вероятно си спомняте, че точно той бе първият човек, който ви излъга и даде старта на промяната, а Киретата просто я продължиха.

Слави Трифонов
Интересът успя да унищожи патоса му

Трифонов вярно успя да доведе ада след себе си, както пише на гърба му. Прави впечатление, че дори и дежурният му сценарист не пише нищо във Фейсбук от доста време насам.
Избрал е да се спотаи в боянските си палати, вместо да излезе и да защити електората си, който мизерства и умира по опашките за олио.

Хората се питат защо не дари и малка част от сериозната му субсидия, възлизаща на доста милиони за бежанците от Украйна. Мълчи и по темата за потиснатите нашенци в Македония, както и за участта на бесарабските българи.

Очевидно политиката на харвардчите, цените на тока, бензина и парното му харесват. Но пропуска факта, че той също не е безучастен в тикането на България към пропастта.
Вероятно сте забелязали, че и кабеларката му замлъкна и скопи шоуто и сатирата. Хората се питат къде са скечовете за Кокорчо, Просто Киро, Гуглена и алчното семейство Лорел.

След като раздаде четирите си министерства на концесия, Слави Трифонов се кашира като за последно и сподави патоса, с който подлъга избирателите си.

Е, какво се случи с мажоритарния вот? Успя ли да премахне партийната субсидия? Намали ли народните представители наполовина? Дреме му! Сега е съсредоточен в това да прилапа БНТ, за да може да вкара няколко външни продукции, от които да гребе държавно финансиране с лопати.

Източник: pik.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.