Порасна му работата: Ергенът Виктор Стоянов се взе за звезда, но…! (още разкрития)

Ергенът се взе много на сериозно, порасна му работата
0

Ергенът се взе за Робърт де Ниро, голяма звезда стана!

Най-известният ерген по нашите ширини Виктор Стоянов явно наистина се е взел за звезда. Мачото от едноименното шоу Ергенът тотално се главозамая от месеците, прекарани около влюбените я в него, я в камерите гърли, и… напусна работа.

Ергенът
Ергенът се взе много на сериозно, порасна му работата

Наскоро Виктор обяви, че се е разделил с фитнеса, в който си вадеше прехраната през последните години. Очевидно да бъде прост инструктор вече не е на нивото му, иронично го подмятат клиенти в мрежата.

„Искам да благодаря за шанса, който ми даде тази зала и за всичките ни хубави моменти. Благодарен съм безкрайно и на моите клиенти, които ми вярваха и се оставиха на напътствията ми за промяна на визията и живота си. Няма да ви забравя, но е време и да поема по различен път“, каза Виктор Стоянов.

Любопитното обаче е, че Викторчо така и не разкрива какво ще прави оттук насетне. Макар да говори от известно време за свой бизнес план, в който имал и отличен партньор, той не издава и грам от проекта. А уж вече го е реализирал…

Близки до него шушукат, че това е само парлама и опит на Стоянов да го дава тежък и да чака сгодни оферти. „Мисли си, че като са го давали пет пъти по телевизора и е готов за Бъкингам. Е да, ама това и с кифлите не става, камо ли с някакво си мъжко менекенче. Да не се върне скоро в залата с подвита опашка“, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.