Водещ от БНТ пребит от държавни служители на пътя (Росен Митков със средна телесна повреда след инцидент – Снимки) Преглеждания: 700

0
Оценете този post

Кулинарният водещ на БНТ се оплака от агресия на пътя след преследване, бил пребит от служители на дружество Автомагистрали

Росен Митков, който е водещ на кулинарно предаване по БНТ се оплака в предаването „Тази сутрин” , че е станал жертва на агресивното поведение на двама държавни служители.  Той разказа в ефир по бТВ, че неизвестен бус  го удря от дясната страна и той се озовава в насрещното движение на булевард „Цар Борис” в столицата.

Митков, който не пострадал сериозно при пътния инцидент се втурнал да преследва нарушителя, за да го накара да спре. Бусът, който се оказал на областната управа на Перник  спрял на бензиностанция, а двамата мъже, които били вътре му нанесли побой.

Водещият разказва, че отначало всичко започнало със словесна разправа, която в последствие преминала във физическа и единия го ударил с глава. Кулинарният водещ добавя: „ Добре поне, че дъщеря ми не се возеше на задната седалка, тя често пътува с мен. Но отчитам и моята грешка,  не трябваше да преследвам нарушителите.”

Готвачът Росен Митков със средна телесна повреда, според лекарите

От АПИ реагираха на грозния инцидент и обявиха, че правят разследване. Като признаха, че товарната кола е шофирана от служител на Областното пътно управление на Перник. Нарушителят, който е държавен чиновник ще бъде наказан дисциплинарно ако се установи, че е виновен.

Източник: Блиц

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.