Какво се случва с бившия лидер на РЗС Яне Янев?

Янев разкри какви отровни боклуци ядем
0

Бившият политик Яне Янев се занимавал с животновъдство по европейски програми

Бившият водач на позабравената вече партия „Ред, законност, справедливост“ (РЗС) Яне Янев лъсна с нов имидж в ефира на тв „Евроком“. Едновремешният политик имаше поуморен вид, а камерите не скриха истината, че е поостарял. Радетелят за законност и ред говори по темата за генно модифицираните храни у нас, поклащайки нервно козя брадичка.Той беше гост на предаването на водещия Васил Василев „Не се страхувай“.

„Живеем в диаметрално противоположен свят. Зная колко гнусна е политиката и за нищо на света не бих се върнал в нея“ – заяви Яне Янев, който след като заряза политиката се върна в родния си Сандански и там се занимава с животновъдство.

За ГМО Янев беше категоричен, че у нас няма система, която да проследи дали стопанските животни са хранени с ГМО семе, което е отровно за човешкия организъм.

„През последните 30 години всичко това се случваше през големите концерни, които запушваха устата на управляващите. Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) няма лаборатория, която да изследва отровите, които погубват хората“ – категоричен е Янев.

„У нас се убива истинското родно месодайно говедовъдство, а се толерират измамници по цялата верига. В млечните ферми новородените телета се продават за по 100 лева, защото нямат сметка да ги хранят“ – разясни Яне Янев.

Източник: „Уикенд

Янев разкри какви отровни боклуци ядем

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.