Деси Добрева хем кльощава, хем лакома за двама

Деси Добрева не спазва никакви диети, но е слаба като вейка
0

Бившата вокалистка на Слави – Деси Добрева, не страда от липса на апетит

Певицата Деси Добрева е кльощава като щека, но това не означава, че не си хапва като за двама. Наскоро папараци на изданието засякоха варненката да се тъпче с пълен догоре плик с храна, който изпразни до шушка в колата си. Бившата беквокалистка на Слави си купи храна от кулинарен магазин в центъра на столицата. Тя си поръча наведнъж салата, супа и два сандвича, което предизвика учудване у продавача, че може да погълне такова холичество храна.

Стиснала в ръка торбичката с храната изпълнителката напусна търговския обект и едва тогава махна маската от лицето си. После закрачи бързо към колата си, явно подгонена от вълчи глад.

Когато стигна до очуканото си возило – вехта „Хонда“ с варненска регистрация, Деси Добрева се настани на шофьорското място и се зае да тъпче калории в устата си преглеждайки на телефона си информационния поток. Изданието тук припомня, че къдрокосата певица често сама разпространява фалшиви новини. Като фейка, че български деца ще бъдат отнемани от безотговорни родители и ще бъдат давани за отглеждане на гей двойки в Норвегия..

След като изконсумира в таратайката си и салатата, и чорбицата, и двата сандвича, Деси запали двигателя и потегли в неизвестна посока.

Източник: „Уикенд

Деси Добрева не спазва никакви диети, но е слаба като вейка
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.