Защо Би Ти Ви плаши с уволнение Сашо Кадиев?

Кадиев изрече мазна попържня по адрес на премиера
0

Синчето на Катето Евро псува като каруцар в ефир

Би Ти Ви заплаши с последно предупреждение за уволнение водещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев. Причината за това е неуместния гаф, който сътвори в ефир синът на Катето Евро. На 23 февруари предаването беше прекъснато, заради прякото включване от срещата на премиера Кирил Петков с протестиращите от „Възраждане“ срещу противоепидемичните мерки.

При включването, когато микрофоните от студиото все още не бяха изключени, се чу сочна псувня по адрес на премиера. Няколко часа по-късно Сашо Кадиев бе принуден да поиска извинения от аудиторията заради арогантното си поведение и дори направи намек, че е бил санкциониран по някакъв начин от медията. Според източник на вестника той е бил заплашен с уволнение при следващия гаф, който сътвори.

По-паметливи зрители припомнят, че някъде преди година и половина Сашо Кадиев също бе принуден да се извинява на тв аудиторията. Тогава водещият направи неуместен коментар с лют привкус по адрес на представители на ЛГБТ обществото и бе обвинен в хомофобия.

И досега не е известно коя телевизионна група е по-многобройна – на феновете на Сашо Кадиев или на неговите хейтъри. Дори има хора, които твърдят, че и на сцената е пълна нула, макар да има престижна театрална награда.
Източник: „Уикенд

Кадиев изрече мазна попържня по адрес на премиера
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.