Бодигард на Румен Вълка вече пази Лили Иванова

Лили Иванова се пази от натрапници
0

Естрадната ни прима забранила на новия си охранител да носи анцуг и пистолет

Двуметровия мъжага, който вече от няколко месеца следва като сянка Лили Иванова, се оказа с впечатляващо професионално досие. Огромният бодигард на име Георги има сериозна подготовка, след като е преминал успешно обучение в международната академия на Юлий Абаджиев, основател на Съюза на българските командоси.

Доскоро внушителният охранител е работел като бодигард на Румен Гайтански-Вълка, но напуснал заради твърде сгъстения график.

Самата Лили Иванова имала твърде странни изисквания към бодигарда си. Първо – да не носи пистолет, защото имала страх от оръжия. И второ – да е облечен официално, а не по анцуг тип „пернишки господин“. Същите изисквания естрадната ни примала имала и към личния си шофьор.

„Лили ползва бодигард, не защото толкова се страхува от живота си, а като преграда от досадни почитатели и любопитни хора. Дори и в някой бутик все ще се намери някой, който да я заговори или да иска да се снима с нея. Тогава в действие влиза бодигардът й, който играе един вид щит срещу натрапници“ – споделят нейни близки.

Новият бодигард на Лили Иванова ще има доста работа през тази година, защото шефката му тръгва на национално турне в страната и е предвидила да изнесе 27 концерта.

Източник: „Уикенд

Лили Иванова се пази от натрапници
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.