Ето какво се случва с първата победителка в „Сървайвър“ Нели Иванова

Нели Иванова срещнала мъжа си на екскурзия
0

Нели Иванова спечели 250 бона преди 15 години – не ги изхарчила на момента, депозирала ги в банка

След 7 години отсъствие в ефира на Би Ти Ви се завръща приключенското шоу „Сървайвър“. Някой спомня ли си кой спечели в първото издание на риалитито преди 15 години? Малцина ще си спомнят за атлетичната Нели Иванова, която си тръгна от шоуто с наградата от 250 000 лева.

Само за сравнение – в настоящия 6-и сезон на „Сървайвър“ „голямата“ награда е 150 000 лева, т.е. със 100 бона по-малко. Плюс това победителят ще трябва да плати данъка си към държавата от 10% и ще трябва да се лиши от 15 000 лева. Само в първото издание шоуто плати данъка на наградата, иначе казано Нали Иванова си тръгна с чисти 250 бона.

След спечелването на голямата награда от риалитито за кратко Нели Иванова стана най-обсъждания и популярен човек у нас. И в това нямаше нищо чудно, защото пред малките екрани бяха над 2 милиона зрители. След като спечели наградата сървайвърката се премести в столицата от родния Бургас. Тя разказва, че тогава не можела да иде до магазина, без да я разпознаят и да я обсъждат зад гърба й.

Нели Иванова не побърха за прахоса парите от наградата, а ги депозира в банка. На една Коледа решила да купи скъпи подаръци на всичките си близки и го сторила. След това заминала на екскурзия до Азия, обиколила Индия, Непал и Тибет. Именно на тази екскурзия сървайвърката срещнала и бъдещия си съпруг. Сега Нели работи, живее скромно и с мъжа си отглеждат двете си деца.

Източник: „Уикенд

Нели Иванова срещнала мъжа си на екскурзия
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.