Страшната истина за проф. Тодор Кантарджиев

Част от огромните разходи по ирония на съдбата били покрити от застраховката живот
0

Част от огромните разходи по ирония на съдбата били покрити от застраховката живот на съпругата му, която вече не е между живите

Страшната истина за проф. Тодор Кантарджиев със сигурност ще ви накара да настръхнете.

Той е от хората, които умеят да вмъкват по някой майтап, дори и когато говорят по сериозна тема, каквато е коронавирусът.

След старта на новия сезон на „България търси талант“, известността на проф. Тодор Кантарджиев сякаш се изстреля в космоса. След дебюта на имунолога като жури в развлекателното шоу, той остана верен на неподражаемото му чувство за хумор.

проф. Тодор Кантарджиев
Част от огромните разходи по ирония на съдбата били покрити от застраховката живот

Колегите му от шоуто не крият изненадата си от изключително позитивната му натура. Тяхната изненада била засилена още повече от факта, че през последните години проф. Тодор Кантарджиев е преминал през деветте кръга на ада.
Малцина на негово място биха запазили в такова завидно състояние чувството си за хумор.

Проф. Тодор Кантарджиев неотдавна сподели, че е попаднал под ударите на тежко хематологично заболяване. За да се справи с болестта е преминал през цели 18 курса химиотерапия. Освен това е претърпял трансплантация на костен мозък, която му е била направена зад граница. Сами се досещате, че лечението му е коствало доста солидна сума.

При старта на пандемията, имунната му система била срината почти със земята. Имунологът изпитвал сериозни притеснения за това, че ваксината срещу COVID-19 изобщо няма да може да го предпази, та дори и след година.
Източник: retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.