Как вицепремиерът Калина Константинова се превърна от пухкавелка в манекенка? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

0

Все още могат да бъдат открити снимки, запечатали разликата в килограмите

Вицепремиерът Калина Константинова е живият пример за това как една жена като си стъпи на ината, може да се промени до неузнаваемост.

Заместникът на премиера Кирил Петков – Калина Константинова пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Калина Константинова
Калина Константинова преди да отслабне

Оказва се, че атрактивната икономистка съвсем наскоро е претърпяла невероятна визуална трансформация. С нея тя успя да събере всички погледи в Министерски съвет в точка. Освен това, за да засили ефекта, тя залага на доста провокативни тоалети. Сами се досещате, че по този начин е много трудно да остане незабелязана.

Калина Константинова е на 37 години. Въпреки сравнително крехката си възраст и тя като много жени е имала сериозен проблем с килограмите, което е видно от снимките й отпреди няколко години. Тя е успяла да се избави не от 5-6 килограма, а от цели 30 и към днешна дата е абсолютно неузнаваема.

Калина Константинова

Въпреки невероятната трансформация, в социалните мрежи все още могат да бъдат открити снимки от миналото, когато е била доста пухкава дама.
Неотдавна около нея се разрази доста пикантен скандал, след като бе изловена да позира за премиерата на филма „Петя на моята Петя“, заедно с останалите представители на кабинета на Кирил Петков.

Калина Константинова

Това, което направи силно впечатление, бе фактът, че мистериозен господин бе оставил небрежно ръката си на бедрото на вицепремиера.
Източник: retro.bg.

Калина Константинова

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.