Родителите на убитата в Бургас британка: Била е наръгана с нож в слабините! (още разкрития) Преглеждания: 3955

Случаят с убитата в Бургас британка още е мистерия
0
Оценете този post

Мъжът на убитата британка още не е разпитан като заподозрян!

Брутални са разкритията, които направиха родителите на убитата в нашия Бургас британка Трейси Браун. Загадката около жестокото убийство още не е разплетена, а полицията не спира търсенето на факти и доказателства.

британка
Случаят с убитата в Бургас британка още е мистерия

Семейството на Трейси обаче сподели пред британската преса, че знае със сигурност нещо зловещо, подшушнато им „под сурдинка“. И то е, че дъщеря им е била наръгана с нож право в слабините. Това не се казва от родните следователи, вероятно по обективни причини.

Знаем, че 54-годишната Трейси е намерена прободена и мъртва от мъжа й – Мартин. Той е на 39 лета и е беглец. Заради него и огромната си любов жертвата зарязва Англия и тръгва да го следва. Тя била повече от щастлива, че е заедно с човека, когото обожава и който е много по-млад от нея.

За едни е странно, за други не, но Мартин все още не е призован и разпитан като заподозрян. Макар той да открива тялото в личния им кемпер и макар че по неписан закон съпрузите винаги са първите заподозрени.

Жертвата Браун е разпродала целия си бизнес и къща в Англия, за да хукне след любовта си, който се криел първо във Франция. Това става преди четири лета, а според Трейси връзката им била здрава.

Бащата на Трейси разкрива, че напоследък двамата често са звънели на него и жена му, за да искат пари. Възрастните обаче не били очаровани от Мартин, още от началото.

Източник: Блиц

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.