Защо Джамбазки и Цънцарова се счепкаха в ефир?! (още подробности)

Високо напрежение между Цънцарова и Джамбазки в ефир
0

Мария Цънцарова разгневи Джамбазки в ефир!

Тежичко премина разговорът между Мария Цънцарова и евродепутатът Джамбазки в ТВ ефира. Цялата тематика, разбира се, се въртеше около скандала в Европейския парламент с вдигнатата за извинение ръка на Джамбазки. Която бе провъзгласена за нацистки жест.

Джамбазки
Високо напрежение между Цънцарова и Джамбазки в ефир

Категоричен, че ще съди всеки, който повтаря тази нелепица, Ангел Джамбазки заяви, че най-лесното е да си изфантазираш нещо, с цел да оклеветиш някого.

Водещата обаче го захапа с питането кога ще се извини на българите на на ЕП, защото въпреки всичко, той бил злепоставил държавата пред Европа. Цънцарова защити думите си и стигна по-далеч като изрови старо фото, отпреди десетина година.

На него Джамбазки и няколко негови авери са на състезание по пейнтбол, а ръката му отново е вдигната нагоре по същия начин. Евродепутатът не й се остави и веднага й каза да гледа по-добре, защото на тази снимка дланта му е свита в юмрук, което означава борба за победа.

„И Румен Радев излезе със същия жест на протестите. И той ли е фашист?!“, попита вече ядосан Джамбазки. След което уточни на Цънцарова и зрителите, че на същата тази стара снимка присъства бивш репортер от Би Ти Ви, чиято ръка е извисена по същия начин.

Мария опита да смотолеви, че това е било стажант, но не се получи и тя видимо се кротна. А Джамбазки повтори заканата си – праща на съд всеки, опетнил името му с този абсурд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.