Павел Глоба със сензационна прогноза за март: Ето кои ще се къпят в пари!

Павел Глоба с чаканата прогноза за март
0

Павел Глоба вещае нова работа и куп пари през март!

Прочутият астролог Павел Глоба, признат за своего рода гуру в тази наука, направи твърдата си прогноза за задаващия се март. Той заяви, че Водният тигър, в чиято година сме, ще донесе големи и осезаеми промени за почти всички този март.

Павел Глоба
Павел Глоба с чаканата прогноза за март

Всичко ще се развива някак скоростно, без да се губи време и Глоба съветва да сме нащрек и акълът ни да работи на максимална мощ, не бива да се отпускаме и да „проспиваме“ възможности. Идният март ни носи няколко добри, но и няколко лоши дни, в които той съветва да не „пипаме“ нищо в ежедневието и плановете си.

Тези неподходящи за нови начинания дати са 2-и 10-и, 18-и и 25-и март. За сметка на това добрите дни са 7-и, 13-и, 23-и 27-и март, когато уверено и спокойно да се заемем с неща, които сме планирали сега или преди време.

„В неблагоприятните дни не само не играйте с бизнеса и финансите си, но и си пазете здравето, защото точно тогава то ще е най-крехко и застрашено от риск. Като цяло в март ще се работи повече от упорито, за да се постигат успехи, но те ще ви носят и радост“, казва Глоба.

Три зодии вероятно ще се и къпят под пари през март. Те са Телец, също Овен и Лъв. Месецът ще е подходящ и за намиране на нова работа за онези, които не са на „Ти“ с настоящата си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.