Кирил Петков: Имаме толкова много доказателства, службите искат сами да си свършим работата (Вижте какво още разкри той)

1

Кирил Петков отново призова за оставката на главния прокурор

Кирил Петков коментира ситуацията в Украйна и една от горещите теми в списъка си до прокуратурата.

Той заяви, че армията ни трябва да е под наше командване и добави, че постоянно се следи обстановката в Украйна. Премиерът посъветва тези, които не трябва да са там, да се приберат.

По отношение на внесения от него сигнал в прокуратурата, той заяви, че има изключително много доказателства, но след като не се водят истински разследвания, повече от ясно е, че системата не работи. Петков за пореден път призова за оставката на Гешев.

Той добави, че снимките на Борисов са приложени, за покажат, че всичко е свързано. Петков заяви още, че проблемът е, че службите не искат да предизвикат дипломатически скандал и очакват другите да им свършат работата.

Кирил Петков отново призова за оставката на главния прокурорПо отношение на казуса „Барселонагейт“ той каза, че властите в Испания са изпратили доклад на МВР, от който става ясно, че парите са от български политици. Петков подчерта, че в случая не става въпрос за разследвания, извършени от журналисти.

Премиерът коментира и отношенията си с президента, заявявайки че той е част от друга институция, която може да изказва мнение за работата им.

Източник: Блиц.бг

1 коментар
  1. Камито казва

    Простото Кире има доказателства от Гугъл.Напразно е ял парите на семейството си,студирайки в Харвард,резултата е плачевен

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.