Бизнесът на Кирил Петков удари на камък

Продуктите му не вървят
0

Продуктите му не вървят

Бизнесът на премиера Кирил Петков удари на камък.

Пробиотиците, които се разпространяват във веригата магазини на един от големите хранителни хипермаркети у нас, са почти непокътнати. Клиентите на въпросната верига магазини изобщо не проявяват интерес към „хапчетата му“.

Кирил Петков
Продуктите му не вървят

В същото време Кирил Петков твърдеше, че те са се превърнали в невероятен хит в Щатите.
Изглежда положението наистина е много зле, вземайки под внимание факта, че те са присъствали дори в рекламната листовка на въпросната хранителна верига.

Истината е, че цените не са непоносими – варират между 7.49 и 14.99 лв. за опаковка. Въпреки това обаче столичани, а и в останалите части на страната хората не проявяват интерес.
Скандалният премиер пък твърди, че тези добавки са любими на Новак Джокович и Опра Уинфри. Дали?!

При все, че въпросната хранителна верига има огромен поток от клиенти, никой от тях не се е подлъгал да хвърли въпросната сума за хранителни добавки, които според мнозина са доста съмнителни. Прави впечатление, че хората предпочитат да вложат парите си в храна и други продукти за издръжка на домакинството, чиито цени и без това доста се повишиха.

Междувременно от хранителната верига коментират, че тези продукти са били пуснати в продажба по магазините им още преди Кирил Петков да нахлуе в политическия живот на страната.

Когато и да са пуснати обаче, факт е, че не представляват особен интерес за българина.
Източник: retro.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.