Позор: Джуди Халваджиян се пусна като нерез в мрежата! (още подробности)

Джуди Халваджиян потресе мрежата
0

Джуди Халваджиян явно драпа за женско внимание, забравиха го след „Господарите“!

Безсрамно, вулгарно и пошло поведение демонстрира Джуди Халваджиян пред взора на хиляди българи (сред тях и деца), които го следват в мрежата. Братът на далеч по-известния Маги Халваджиян явно драпа за „Фнимание“, еле пък женско такова.

Джуди Халваджиян
Джуди Халваджиян потресе мрежата

Преди час, посред бял ден, той се пусна гол, потен и нахилен до уши в мрежата. Снимка, каквато всеки селски нерез, с две гънки в мозъка, използва в профила си, барем намери някоя да му пусне. Дотам ли го е закъсал Джудито, не знаем, но фотото потресе дори дами, които са го харесвали и не скриха потреса си в нета.

Кадърът е от спортна зала, след приключила тенировка. Колкото и да се дзверим обаче, няма как да констатираме, че Джуди има „феноменално“ тяло. Слаб е, но нищо повече, къде-къде по-големи фитнес успехи сме виждали…

Явно горкият наистина е закъсал за женско внимание след като „Господарите“ му бяха изритани от ефир и отдавна вече са в забвение. А и бракът му приключи позорно за него. Жена му Елена не само му показа пътния лист, но отдавна е щастлива с друг мъж, от когото роди прекрасно момиченце.

През годините с Джуди Елена била нещастна и самотна, разкриха техни познати. Трябвало да изтърпи безчетните му забежки и креватни афери с де що адреналинка се появи в предаването му.

„По едно време така ги и избираше, не само по танците. За разлика от Маги, който е верен като куче на Кремена, брат му наваксва и за двамата. Непоправим женкар е“, шушукат из ВИП-средите на столицата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.