Раздор тлее между майките на Деси и Румен Радеви (Каква е причината за това?)

Раздор тлее между майките на Деси и Румен Радеви
0

 

Майката на Радев и тази на неговата съпруга Деси не се понасят

Между двете възрастни дами от години тлее напрежение. Въпреки че децата им сключиха брак преди повече от 5 години, те не са открили път една към друга.

И двете пенсионерки имат профили в социалните мрежи. Именно от тях става ясно, че те не са приятелки нито в реалния живот, нито във виртуалното пространство.

Говори се, че именно лошите им отношения са причината майката на президента – Станка да отказва да се премести при него в столицата. Неговата тъща Желяза често му гостува в правителствената вила.

Раздор тлее между майките на Деси и Румен Радеви
Раздор тлее между майките на Деси и Румен Радеви

Впечатление прави, че Станка Радева е изключително близка с Добринка Кесякова – майката на първата й снаха Гинка. Двете дами често се събират на семейни празници. В момента те са в трепетно очакване на абитуриентските балове, тъй като синът на президента тази пролет завършва училище.

За майката на Румен Радев е известно, че дълги години е работила като счетоводител.

За родителката на първата дама се знае, че живее в столицата от години, въпреки че е от Бургас. 77-годишната Желяза се преместила в София заради единствената си дъщеря. Преди това двете живеели в къща в бургаското село Банево заедно със сина на Радева от първия й брак. Решили да се преместят в столицата заради Георги – за да има възможност да получи по-добро образование.

Източник: Пик.бг.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.