Стойко Сакалиев плаче: Дъщеричката му се бори за живота си! (още подробности)

Стойко Сакалиев се бори за живота на детето си
0

Дъщерята на Стойко Сакалиев се бори с тежък рак!

Огромна е трагедията на Стойко Сакалиев. Бившият ритнитопковец към ЦСКА съсипан сподели на всички, че прекрасната му и много млада дъщеря е с тежка форма на раково заболяване. Момиченцето, което е ученичка, е със синовиален сарком и е била оперирана като лекари са й махнали единия бъбрек.

Стойко Сакалиев
Стойко Сакалиев се бори за живота на детето си

Оттук насетне обаче идва още по-тежкото, защото слънчевото дете ще трябва да стартира тягостна и болезнена химиотерапия, която е много скъпа. На първо четене им искат 70 хиляди евро, а Стойко Сакалиев няма тези пари. Той вече е дал почти всичко за началното лечение и операцията на щерка си.

Затова и футболистът излезе в интернет със зов, който иска и му е посилно да помогне на детето му. Сподели, че за голяма радост е попаднал на един човек, дарил голяма сума, на когото той никога няма да може да се издължи и отблагодари. Така и не разкри името на този благодетел, което говори още по-добре за последния.

Знаем, че Стойко също има голямо сърце, но животът му е белязан от подобни драми. Като беше във Вип Брадър той разказа на всеослушание, че баща му си е отишъл от рак на гърлото и то сравнително млад. Пушил много и опитали да го спасят, но без успех.

Дано сега дъщеричката му да се оправи и да живее, защото момиченцето заслужава да порасне, да се влюби, да бъде щастливо.

Всеки, който може да помогне, това са данните и сметката, на която да го направите:

Stoyko Marinov Sakaliev

IBAN BG59FINV91501017584451

А това е сметката, директно в болницата

The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc
67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JXSWIFT: LOYDGB2L
IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051
Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva

Източник: Гонг.бг

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.