Маги Халваджиян залага на скандална интрига в „Капките“! (ето как ще вдига рейтинга)

Мариана Попова и Дарин Ангелов - сигурен скандал в шоуто
0

Мариана Попова и Дарин Ангелов ще бъдат голямата интрига на „Капките“!

Хитър се оказа продуцентът Маги Халваджиян. Арменецът реши да си гарантира жесток рейтинг на новия сезон на „Като две капки вода“, като този път ще заложи и на нещо друго, доста по-различно от таланта на участниците. А именно – интригата.

Мариана Попова и Дарин Ангелов – сигурен скандал в шоуто

За целта, както вече се разбра, той събира на една сцена Мариана Попова и Дарин Ангелов. За по-младите читатели, или тези, които отскоро навлизат в дебрите на светските новини, ще обясним, че двамата бяха гаджета преди доста години. С повече от бурна любов при това…

Припомняме, че след края на любовта им, който бе откровено гръмотевичен, Дарин Ангелов неведнъж си позволи да дава интервюта и да вади на показ не особено чистите „ризи“ на бившата си изгора. Той твърдеше, че е обичал певицата, но така и не успял да й угоди. За нищо.

Капризите на Мариана Попова били като на Елизабет Втора, а и не само. Нравът на изпълнителката бил доста далеч от кроткия и върху Дарин често се стоварвали словесни, а и чисто физически удари. „Обичах я, но не можах да издържа. И отдавна дори знам, че това с нея беше голяма грешка“, признаваше неведнъж Ангелов.

Докато самата Мариана Попова беше споделяла, че Дарин е голямата й любов. Отдавна обаче твърди същото за настоящия си партньор Веселин Плачков.

Източник: Хотарена.нет

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.