Кошлуков профука парите на БНТ (Служителите в медията без заплати, новата власт го взе на мушка – Скандални разкрития) Преглеждания: 1617

Снимка: БНТ
0
Оценете този post

Новата власт е взела директора на Българската национална телевизия Емил Кошлуков на мушка, узна Разкрития.

Според хора, работещи в медията, директорът е на тръни, че се опитват да го саботират и да сложат друг на неговото място. Настоящите управляващи открай време са му вдигнали мерника, тъй като се говори, че е назначен от известен депутат, който в момента е от опозицията.

Снимка: БНТ

Кошлуков сгафи сериозно и с излъчването на филма „Само защото бяха българи“, който разказва за репресиите срещу българите в Македония. По същото време обаче в България пристигна цялото правителство на Република Северна Македония. И филмът, без обяснение, беше свален от програмата на медията. Гафът обаче сериозно изнервил новата власт.

За капак се оказа, че бившият студентски лидер е профукал парите на медията за външни продукции. И за пръв път в дългогодишната си история БНТ е останала без пари. Служители се оплакаха, че не са получили заплатите си за януари – скандал без аналог през всички години на съществуването на телевизията-майка от 1959 година.

Така че Емил Кошлуков има всички основания да се бои, че ще бъде изместен от сладкия пост, който заема, неясно дали заради връзки или по заслуги. А времето неумолимо минава – мандатът му на генерален директор изтича само след 2 месеца – през април.

Източник: Агенция ПИК

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.