Любо Нейков лапа по 300 бона на месец

Наскоро Любо Нейков ще чукне петесетака
0

Огромна пропаст зее между Любо Нейков и бившия му шеф Слави Трифонов

Огромна пропаст се е отворила между актьора Любо Нейков и бившия му шеф Слави Трифонов, точно когато двамата са били напът отново да започнат да работят заедно цели 15 години след като се разделиха и комикът създаде собствена продуцентска компания – пише в. „Уикенд“. Звездата от „Комиците“ е бил готов да удари едно рамо на телевизията на Дългия. Политическото фиаско на шоумена от Учиндол обаче го отказало завинаги от тези планове – отбелязва изданието.

„Слави е минало!“ – категоричен е Любо Нейков. На 7 февруари той става на 50 години и от позицията на половин век, който оставя зад гърба си, отсякъл, че занапред не иска да има нищо общо с нито един политик, още по-малко с Трифонов.

На своя юбилей Любо Нейков наистина има основания да бъде горд от себе си. Той е един от най-успешните актьори и продуценти у нас, има здраво семейство, дъщеря, която скоро ще навърши 11 години и учи в едно от най-елитните училища в страната, хората го обичат, а предаванията, които прави, се радват на висок рейтинг и съответно на добри приходи. Говори се, че звездата прибира на месец по 300 бона от своите проекти. Отделно от това Нейков не се отказва от работата си като театрален актьор.[kkstarratings]

Наскоро Любо Нейков ще чукне петесетака
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.