Вальо Бореца преби дясната ръка на Митьо Очите

Вальо Бореца преби човек на Митьо Очите
0

Брутално меле в чалготека

Брутално умручно меле в бургаска фолк дискотека с участието на знакови фигури от родния ъндърграунд е повишило градуса на напрежението сред представителите на подземния свят в морския град – пише в. „Уикенд“. В масовия мутренски бой, състоял се преди седмица в нощния клуб „Док 5“, дейно участие са взели Валентин Янев-Бореца от „Наглите“ и Венцислав Христов-Лавацата, сочен за дясна ръка на морския мафиот Митьо Очите.

Свадата стартирала от Вальо Бореца, който бил в компанията на четирима охранители и под въздействието на алкохола и други инстанции решил да се саморазправи с лейтенанта на Митьо Очите.
„Бореца причака с мутрите си Венци Лавацата, който излезе от тоалетната, и му се нахвърли с грозни обиди. Двамата си размениха няколко реплики, след което се сбиха“ – описва ситуацията очевидец на екшъна. В мелето се включили и няколко охранители на Лавацата, сред които били и двама надзиратели в Бургаския затвор. Твърди се, че тъмничарите участвали в боя като наемни биячи.

Победител в мелето излязъл Вальо Бореца и гардовете му, които буквално попилели човека на Митьо Очите и хората му. Минути след свирепото меле Валентин Янев напуснал заведението със свитата си, без да бъде спрян от охраната на дискотеката. Сериозно пострадалият в боя Венци Лавацата пък бил изнесен на ръце от гардовете си.[kkstarratings]

Вальо Бореца преби човек на Митьо Очите
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.