Геро свали 10 кг със зверски тренировки (Вижте повече)

Геро свали 10 кг със зверски тренировки сн. Инстаграм
0

Геро влезе във форма, но без диети

Геро влезе във форма, но без да спазва диети. „Това е положението, свалих 10 кг и още продължавам, чувствам се в превъзходна форма, а и храната намалих“. Това сподели Герасим Георгиев-Геро, който вече е минал в по-малък размер костюм и се готви за началото на „Като две капки вода“ като водещ заедно с Димитър Рачков.

„Трябва да си увелича издръжливостта, а то няма как да стане, ако не започна да сборувам. Тази пандемия за мен беше като стартова треска за отслабване, взех се в ръце и вече съм друг“, пошегува се Геро.

47-годишният актьор ходи на фитнес по три пъти на ден, като не спазва строга диета, а тренира „зверски“ по думите му.

Баланс

„Спазвам баланс, колкото изям, толкова гледам да сваля. И ми се получава по този начин. Пробвам ли с диета, не става“, категоричен е Геро. Той всъщност не е напълнял вследствие на голям апетит, а на стрес, след като преживява катастрофа преди години.

„Забравил съм го това, но дълго време не успях да се справя с килограмите, подувах се“, казва Геро, който отново ще бъде в тандем с Димитър Рачков в „Като две капки вода“.

„Връщам се за юбилея на „Капките“, но пак ще си ида наесен в моето шоу. Засега няма планове за спиране“, каза Рачков по повод слуховете, че спират „Забраненото шоу на Рачков“, тъй като било много скъпо за производство.

Геро свали 10 кг със зверски тренировки сн. Инстаграм
Геро свали 10 кг със зверски тренировки сн. Инстаграм

„С Геро се знаем от години, двамата сме добър тандем, вече репетираме и ни се получават нещата“, категоричен е Рачков. А Геро споделя, че в „Като две капки вода“ ще има много изненади, предават от hotarena.net. Сигурните имена на участниците в шоуто засега са на Руслан Мъйнов, Моню Монев, Алисия, Крисия, Дарин Ангелов, Александър Сано и Есил Дюран.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.