Хороскоп, публикуван във в. "Марица"Овен

Денят не е от стандартните. Тази неделя търсете непривичното. Ще може да откриете свой пристан, който отдавна сте търсили.   Телец Тази неделя не оставайте у дома, защото ще се отегчите. Предприемете разходка, но лека и спокойна до близко до дома ви място.   Близнаци Тази неделя заложете на леки и приятни дейности. Не допускайте никакъв натиск върху личността ви и отстоявайте правото си на лично пространство.

Рак

През този ден ще може да се уверите в толерантността на партньора ви. Посветете почивните дни на романтиката и любовта. Сюрпризирайте приятно половинката си

Лъв

През този ден ще може да се насладите на тишина и спокойствие. Използвайте ги строго за ваша лична облага.  Време е да кроите планове за бъдещето.   Дева Тази неделя ще сте господар на времето си. Някой ще се опита да развали плановете ви - не го позволявайте и отстоявайте своето.

Кратък неделен хороскоп за 30 януариВезни

През този ден ще може да се въплътите в ролята на друг човек. Това ще ви даде важна информация за нещата, които ще погледнете от друг ъгъл.   Скорпион През този ден не давайте повод за ревност на партньора ви. Ако нещо в него не ви харесва - просто му го кажете.   Стрелец През този ден случайността ще е на ваша страна. Не оставяйте усилията ви да отидат на вятъра и действайте бавно и методично, без да губите търпение.   Козирог През този ден ще може да спечелите голямо словесно състезание. Все пак оставете утешителна награда за победения. И знаете, че след думите следват действия, нали?   Водолей През този ден ви предстои неочаквана среща. Ще спечелите нов приятел. Разпределете добре времето си, за да нямате чувството, че денят ви е изгубен.   Риби През този ден ще намерите нови и неподозирани ресурси в себе си. Не се колебайте да ги използвате както за себе си, така и за ползу роду.