Хороскоп за 29 януари, събота – от Везни до Риби Преглеждания: 602

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Очертава се един страхотен ден за пътешествия и приключения. Няма значение с каква цел ще бъдат, далеч от дома със сигурност ще успеете да научите нещо интересно и да си починете от ежедневните проблеми. Не са изключени и приятни запознанства. Те могат да сложат началото на романтични отношения.

СКОРПИОН

Не обсъждайте важни въпроси сутринта. По това време ще ви бъде трудно да намерите общ език дори с тези, с които се разбирате добре. Няма да сте сигурни в действията си и това определено ще ви образува нерви. По-късно ще сте по-сговорчиви и намирането на компромис ще става много лесно.

СТРЕЛЕЦ

Сега е добър момент за поемане на нови неща. Трудностите и неизвестността не ви плашат. Ще успеете преодолеете всички изпитания и ще да постигнете желания резултат. Благодарение на опита ви ще намерите правилното решение. Благоприятен ден за общуване.

КОЗИРОГ

Първата половина на съботата ще изисква повишено внимание. Не бързайте да предприемате важни неща. Говорете с близките си за това, което причинява разногласия. Втората половина на деня разкрива нови възможности в различни области на живота. Поемете инициативата и споделете идеите си.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се един благоприятен ден за решаване на някои битови проблеми. Опитайте се да избегнете ненужните разходи. Вероятни са неочаквани посещения. Гостите могат не само да дойдат без покана, но и да останат за по-дълго време. Това ще ви принуди да промените плановете си, но няма да предизвика негативни емоции.

РИБИ

Имате чувството, че можете да постигнете много и това е почти вярно. Възможно е да решите успешно личен казус, върху който сте работили през последните дни. Втората половина на деня обещава интересни запознанства и срещи с хора, споделящи вашите интереси и възгледи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.