Хороскоп за 29 януари, събота – от Овен до Дева Преглеждания: 721

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днешният ден не ви дава никакви гаранции за успехи, но ще бъде лек и приятен. Подходящ е за планиране на неща, които трябва да се предприемат в близко бъдеще. Ще успеете правилно да прецените, както собствените си сили, така и намеренията на другите. Възможно е да получите неочаквана подкрепа.

ТЕЛЕЦ

Съботата няма да бъде от най-добрите. Не винаги ще успявате правилно да прецените ситуацията, като по този начин ще си създадете пречки. Добре че наблизо има хора, които са готови да ви дадат разумен съвет. Колкото по-рано се разделите с илюзиите, толкова по-бързо ще постигнете желаното.

БЛИЗНАЦИ

Денят е удачен за сериозни разговори. Ще имате възможност да се срещнете с хора, които са ви липсвали и да възстановите връзки, които са играли важна роля в живота ви. Възможно е днес да получите отговори на въпроси, които ви притесняват напоследък.

РАК

Ще сте напрегнати емоционално и настроението ви често ще се променя. Наблизо ще има хора, които могат да ви разсеят от тревогите и да ви развеселят. Втората половина на деня ще е много по-приятна и успешна. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници и подаръци.

ЛЪВ

Днес е благоприятен ден за решаване на всякакви важни въпроси. Вие сте внимателни и правите правилните изводи, дори ако имате съвсем малко информация за ситуацията. Възможна е приятна среща, на която спокойно може да обсъждате общи планове и да решавате съвместни действия.

ДЕВА

 Ще получите добър знак за срещи и нови начинания. Звездите ще ви помагат в реализацията на плановете ви, колкото и необичайни да са те, така че действайте смело. Опитайте се да не се претоварвате. Следобед  ще е полезно да останете насаме със себе си и да помислите за случващите се около вас неща.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.