Ваня Джаферович се парализирал на снимките на „Сървайвър“ (Вижте какво разкри) Преглеждания: 2415

Ваня Джаферович се парализирал на снимките на "Сървайвър" сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Кошмарът още преследва Ваня Джаферович

Страшен шок е преживял Ваня Джаферович на снимките на „Сървайвър“. Бившият футболист още не може да се отърси от кошмара. Докато е бил на Филипините за снимките на предаването, лицето на Ваня се е парализирало.

„Помислих, че получавам инсулт! Викам си: край, заминах си тук, на Филипините“, разказа потресен той. Лекарят на „Сървайвър“ обаче го успокоил, че няма да умре и му поставил диагноза „фациалис“ – схващане на лицевия нерв, което засяга мускулатурата на едната половина на лицето.

Докторът не могъл да каже със сигурност дали Джаферович се е парализирал от климатика в бунгалото си или от вирусна инфекция от типа на херпес зостер, предават от show.blitz.bg.

Съпругата на Ваня – Евгения, също е прекарала фациалис. Лицето на красавицата се парализирало по време на първата й бременност, затова тя не могла да се лекува своевременно и досега носи леки последствия от парезата.

Откакто и Ваня станал жертва на същото страдание, двамата шеговито се наричат семейство Фациалис. „Фациалисът ме хвана на втората седмица от снимките на „Сървайвър“ и ме държа до края. Беше страшно!

Ваня Джаферович се парализирал на снимките на "Сървайвър" сн. Инстаграм
Ваня Джаферович се парализирал на снимките на „Сървайвър“ сн. Инстаграм

Трябваше бързо да преценя дали да остана на Филипините или да се върна да се лекувам в България, но аз реших да си свърша работата докрай, макар и с увиснало лице. На моменти не можех нито да го движа, нито да говоря“, обяснява Ваня.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.