Внучката на Симеон II минава под венчило (Вижте ливанския годеник на Мафалда – Снимки) Преглеждания: 17899

1
3.5/5 - (2 votes)

След 8-годишна връзка Мафалда сключва брак с ливанеца Марк Абуслейман

Внучката на Симеон II Мафалда първа от всичките му внуци ще вдигне царска сватба. Тя живее в Испания където е певица и се установи в Мадрид.

През май тя ще се омъжи за дългогодишния си приятел Марк Абуслейман. Той е с ливански корени и е финансист. А пищната церемония на младоженците ще бъде в Майорка. От където е родом майката на булката.

Влюбените се срещат в Лондон, в последствие заминават за Бостън където продължават висшето си образование. Внучката на царя завършва музикален колеж в Бъркли, а гаджето й е възпитаник на Харвард по компютърно инженерство.

Скоро Мафалда издаде и първия си сингъл на испански „Decir Adios“ , пише пресата.А Марк се занимава с финанси, но и продължава да учи.

Мафалда с годеника си Марк Абуслейман
Снимка: Инстаграм

Изборът на младоженците да се венчаят в Майорка никак не е случен. Родителите на Мафалда са разведени. Майка й е родена там, а баща й Кирил Сакаскобургготски е собственик на къща на острова. Където живее с актуалната си приятелка.

Дъщеря му всяка година прекарва лятото при него. Мафалда е на 27 години и е най-голямата сред внуците на царя, птредават от life.dir.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Стас казва

    Толко прекрасни, толкова чаровни, толкова писане за тях…. Всички за тях пишат се едно ни вълнува. Дори български не говорят от „царското семейство“Защо не се ожени за българин?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.