Виктория Георгиева влиза в „Като две капки вода“ (Вижте другите участници) Преглеждания: 3185

Виктория Георгиева влиза в "Като две капки вода" сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Започва 10-ти сезон на „Като две капки вода“

Виктория Георгиева влиза в „Като две капки вода“. Певицата, която представляваше страната ни на „Евровизия“, хванала окото на продуцента Маги Халваджиян.

През есента тя участва в друг формат на арменеца – „Маскираният певец“ и дори го спечели, пише „България Днес“. Тогава Виктория се превърнала в любимка на Халваджиян и той пожелал да й даде поле за изява.

Сигурни участници в десети сезон на „Като две капки вода“ са Моню Монев, когото зрителите познават от „Откраднат живот“, и Руслан Мъйнов. „От днес официално започваме да съобщаваме участниците.

Ще ви кажа двама, а останалите постепенно ще ги обявяваме. В шоуто влиза един лекар – доцент Мазов от „Откраднат живот“ (говорим за актьора Моню Монев, познат на зрителите на NOVA от хитовия медицински сериал), а другото име е Руслан Мъйнов.

Този сезон решихме да има повече актьорско присъствие. През последните сезони наблегнахме на доста певци. Мисля, че е време да върнем „Капките“ там от където то започна. В началото бяха повече имитации и актьори.

Очаквам от актьорите истински превъплъщения и добри имитации. Те не могат да се мерят с певците по пеене, но не трябва да забравяме, че „Капките“ е шоу за имитации. Очаквам много да се забавляваме“, каза Маги Хлаваджиян в „Здравей, България“.

Той разкри още, че на сцената на „Като две капки вода“ като водещ се завръща и Димитър Рачков, който ще си партнира с Геро.

Виктория Георгиева влиза в "Като две капки вода" сн. Инстаграм
Виктория Георгиева влиза в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

Носят се слухове, че и тази година в шоуто за имитации ще има поп фолк изпълнител и това ще е Галин, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.