Хороскоп за 28 януари, петък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Не вземайте прибързани решения и се постарайте да обръщате внимание на дребните детайли – сочи хороскопът ви за днес. Това, което днес ви изглежда незначително, по-късно може да се окаже полезно. Подходящо време е да разгърнете творческите си възможности, да използвате фантазията си във всички занимания, както и да импровизирате.

СКОРПИОН

Лесно ще намирате общ език с хора, които са ви близки. Може да си говорите за неща, които са важни за всички. Полезно ще е да се завърнете към стари дела, които дълго време сте отлагали. Нови познати ще ви помогнат в това начинание. Днес ще запомняте всичко бързо и често ще получавате полезна информация от неочаквани места.

СТРЕЛЕЦ

Добре е да избягвате споровете и конфронтациите днес. Ще ви се иска веднага да убедите околните в своите виждания, но по-добре е да изчакате търпеливо. Ще направите добро впечатление на много взискателни хора. Ако сутринта бързо постигате успех, следобед ще са ви нужни повече търпение и настойчивост.

КОЗИРОГ

Очертава се подходящ ден за учене. Всичко, което научите днес, скоро ще ви бъде от полза. Не само бързо ще запомняте информацията, но и ще си правите правилните изводи. Добре е да не откровеничите със слабо познати хора. Успехи ще имат тези от вас, които не захвърлят започнатото след първите провали.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подходящ да се заемете с нещо съвършено ново. Ще се справите се отлично, а знанията, получени по-рано, ще ви бъдат полезни. Парични приходи и то от неочаквани места, ще ви позволят да направите някои по-големи покупки. Не бързайте обаче да харчите всичко накуп.

РИБИ

Задава се ден за важни решения. Ще ги вземете неочаквано лесно. Следвайте интуицията си, която няма да ви изневери. Звездите ще ви поддържат във всички ваши начинания. Не са изключени запознанства, благодарение на които пред вас ще се открият нови хоризонти. Бъдете приветливи към околните, тъй като техните симпатии ще са ви от полза.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.